2012-11-16 @ 10:56:00
Kategori: Little Things

Kapitel 12

Maten var uppäten och vi alla var otroligt mätta, Niall klagade på att han hade matkoma och vi förstod honom hur det kändes. "Vad ska vi göra nu?" undrade Harry. "Vad vill vi göra?" hakade Liam på.
"Kan vi inte göra något roligt?" frågade Niall. "Men vad är roligt då?" sa Zayn
Samtalet flöt på och jag bara sätt där och lyssnade på deras babbel, men ingenting vettigt är sagt.
"Kan vi inte spela in en video?" och jag fattade inte själv att det där just kom ut från min mun.
"Vilken bra idé" utbrast Louis, och de andra höll med.
"Men vad ska det vara för film?" undrade Niall. Det blev tyst ett tag och vi alla började fundera.
"Vi tar med en kamera och drar ner på stan, vi kan vara lite spontana?" undrade Harry. 
Killarna kollade på mig eftersom de visste att jag inte ville synas så mycket med dem, de visste egentligen att det skulle bli för jobbigt för mig, men frågade ändå. Jag visste inte vad jag skulle svara, dessa killar är dom första killarna som faktiskt erbjudit sig att vara med mig, eller de första människorna någonsin faktiskt, varför ska jag alltid vara så feg med allting? "Visst" svarade jag med en normal ton, de började direkt springa och leta efter kameran.
Om allting skulle bli kaos och jag skulle inte klara av pressen, är det väl bara att gå hem och glömma allting som har med dem att göra. "Är det okej att vi gör detta, du vet.." det var Liam frågade och jag avbröt honom.
"Det är okej Liam, bara det inte blir allt för galet med era fans" sa jag och kollade ner i bordet. Han lyfte upp mitt ansikte "Vi tar hand om dig" han kollade på mig med den blicken att allting kommer bli okej, jag log av tacksamhet.
 
Kameran var upphittat och vi stod nu mitt i stan av London centrum. Kvällen hade kommit så det var kolsvart ute, men gatulamporna lyste upp staden och de var det som gjorde den så otroligt vacker. Zayn höll i kameran och började filma när de andra killarna fjantade runt sig. Jag stod brevid och skrattade åt dem, men nu vändes kameran mot mig, killarna gick fram till mig och omringade mig.
"Detta är Emone en jätte vacker och talangfull tjej" jag kollade på Louis med en mördarblick som sa detta. Liam fortsatte. "Det är en rolig historia hur vi träffade denna underbara flicka"
"Det är så att hon har gått på alla våra skolor innan vi blev kända, och hon gick faktiskt i min klass i högstadiet" det var nu Harry som pratade.
"Det är en väldigt konstig historia hur vi träffades igen, men vi kallar det ingen slump" sa Niall. Zayn vände kameran emot sig och började prata. "Fast det får ni se i nästa avsnitt av..." Kameran vändes sig nu mot mig.
"Av Emones talk show" fick jag ur mig. "Så nu vill jag tacka One Direction som är mina första gästartister, nästa vecka kommer jag tillbaka med en ny artist, och det kanske blir du" jag blinkade in i kameran och Zayn tryckte på stopp knappen. Killarna började hoppa runt och jubla.
"Fattar ni hur bra det där var? Nu måste vi göra det där varje vecka" hoppade Louis runt och jag började skratta åt dem.
"OMG ni är One Direction" det var 3 tjejer som kom fram till oss och såg helt chockade ut.
"Kan vi få ta en bild med er?" frågade en av de andra tjejerna. "Självklart" log Liam.
"Jag kan ta bilden åt er" jag tog en av tjejernas kamera och sa åt dem att ställa sig närmare varandra, jag såg att tjejerna inte hade något emot det. Jag knäppte bilden och gav tillbaka kameran till tjejen som jag fick den av.
"Tack så jätte mycket" hon log åt mig och såg otroligt tacksam ut, vilket gjorde mig glad.
 
 
Förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna. Jag har haft mycket läxor, sen har min dator gått sönder så jag lånar min mammas då och då.
 

Kommentarer
Postat av: Felicia & Klara

Hej vi är två tjejer som nyss har startat på en novell blogg om dom fem killarna! :D
Skulle vara väldigt tacksam för ett länkbyte! Kommentera gärna på min blogg för ett länkbyte! :D Fin blogg btw!:)

Felicia och Klara

2012-11-16 @ 16:42:24
URL: http://weloveoned.blogg.se/
Postat av: Moa

jättebra!! längtar efter nästa del!! och kolla gärna in på min novellblogg :D
KRAM <3<3

2012-11-21 @ 17:09:23
URL: http://dlittlethings.blogg.se/
Postat av: Stina&Maja

Älskar dina noveller!! <2

2012-11-27 @ 15:25:45
URL: http://bestfriendos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0